Monday, June 7, 2010

Kategori Individu - Starting List

Juara 2009 : Yeoh Li Tian (SEL)

Pemain pilihan untuk menjuarai kategori ini adalah Yeoh Li Tian (SEL), penyandang juara yang berada pada kelas sendiri. Mampukah Aziz Farhan (JHR), Ooi Zhi Yang (PP) dan Shreyes Subramaniam (PHG). Wakil N9 dan Johor boleh membuat kejutan.

Juara 2009 : Yeap Eng Chiam (WP)

Pemain pilihan untuk menjuarai kategori ini adalah Yeap Eng Chiam (WP), penyandang juara yang berada pada kelas sendiri. Mampukah Danial Iskandar (JHR), Roshan Singh (SEL), Fikri Saleh (SEL) dan Albert Ang Keliang (WP) membuat kejutan? Kita sama2 tunggu dan lihat.

Juara 2009 : Lim Zhou Ren (KL)

Tanpa kelibat juara tahun lalu, siapa bakal juara L18 kali ini? Ramai pemain2 pilihan bagi kategori ini. Sumant (PHG), Evan Timothy (PP), Nabil (SEL), Syakir (SEL) dan Yit San (PRK).


Juara 2009 : Nur Nabila Azman (SEL)

Pada tahun ini Nabila menyertai kategori B15. Pemain-pemain pilihan untuk menjuarai kategori ini adalah Tan Li Ting (WP), naib juara tahun lalu, Nur Najiha (SEL) dan Puteri Rifqah (SEL). Wakil N9 dan Johor boleh membuat kejutan.

(Nota : Pemain2 Terengganu bagi Nombor 26 & 27 sepatutnya berada dalam senarai B18)


Juara 2009 : Alia Anin Azwa Bakri (MEL)

Pada tahun ini Alia menyertai kategori B18. Pemain-pemain pilihan untuk menjuarai kategori ini adalah Nabila (SEL), juara B12 tahun lalu, Amira Syahmina Zullkafli (SEL) dan Sarika Subramaniam (PHG). Wakil WP boleh membuat kejutan.

Juara 2009 : Nur Munirah Mat Rahim (PRK)

Pemain-pemain pilihan untuk menjuarai kategori ini adalah Alia (MEL), juara B15 tahun lalu, Fong Mi Yen (PRK) dan Winnie Hong Wee Ki (SEL). Wakil PP dan WP boleh membuat kejutan.

(Nota : Pemain2 Terengganu bagi Nombor 23 & 24 sepatutnya berada dalam senarai B12)


No comments:

Post a Comment